17 Temmuz 2012 Salı

Nihan&Mehmet


Anne tarafından toplam yedi kuzeniz. Bizim için kuzen demek kardeş demek, birbirimizin iyi ya da kötü gününde yanında oluruz bazen aylarca birbirimizin yüzünü göremez, bazen beraber tatile gider, bazen birbirimize kızar, bazen iç içe yaşarız. En minik kuzenimiz Nihoş'umuz Haziran ayının son haftası Mehmet'i ile evlendi. En minik ve en son gelin olunca bizdeki telaş diz boyu idi. Çiftin evlerinin hazırlanmasında destek olmak, çeyiz hazırlamak, kına organizasyonu yapmak, kıyafet ayarlamak... Hepimiz farklı bir işin ucundan tuttu ve hasarsız düğünü atlattık.
Teyzemin tek çocuğu gözümüzün nuru Nihoş'umuz ile gerçekten hepimizin çok sevdiği ve onayladığı kıymetli Mehmet'imize ömür boyu mutluluklar. Çift yastıkta tek yatakta kocayın....



Not: Bundan sonraki düğün kuzen çocuklarında vuku bulacak bakalım önce kim? Gördüğüne aşık görmediğine bulaşık B....mı? yoksa şimdiden beni nikah şahidi olarak belirleyen 18 yaşında evlenmeye niyetli Z.... mi? sessiz sakin derinden giden D.... mu?  Çapkın bakışlı S.....mı? yoksa anne ben evlenmeyeceğim ömrümün sonuna kadar senin yanında kalacağım diyen ... mı?

2 yorum:

  1. Bu kadro sikisikliginda kadroda sonradan yer bulmus bir kuzen olarak bendeki Z once gider diyorum..

    YanıtlaSil
  2. eyvah eyvah kızlar daha fena galiba

    YanıtlaSil